Gradare

Gradare till Siemens Energy Trollhättan

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

13/09/2023

Om tjänsten
Vi söker en duktig och erfaren gradare till vår kund Siemens Energy i Trollhättan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du kommer framför allt arbeta med manuell gradning i höglegerat stål.
Arbetsuppgifterna innefattar även slipning och övrigt verkstadsrelaterat arbete.
Du kan även komma att köra truck och travers, vi önskar därför att sökande har både truck och traverskort.

Arbetstider: 2-skift. FM-vecka, mån-tors 06.00 -14.000, fredag 06.00 – 13.00. EM- veckan mån-tors 14.00-23.30, ledig fredag.
Startdatum: Omgående, eller enligt överenskommelse

Om företaget
Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året. I Siemens verkstad i Trollhättan tillverkas brännkammare för gasturbiner och dem är specialiserade på tillverkning av delar i rostfritt stål, legeringar och värmetåliga material.

Din profil
Krav/Önskemål:

– Några års erfarenhet av manuell gradning samt verkstadsarbete
– Kunskaper om ritningsläsning
– Truck och traverskort
– Körkort B och bil
– God fysik
– Behärskar det svenska språket i både tal och skrift

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Johan Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb