CNC-operatör/FMS-operatör

CNC-programmerare

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

30/05/2024

Om tjänsten
Till vår kund i Habo söker vi för närvarande en CNC-fräsare med goda kunskaper inom programmering.
Vi söker efter dig som har grönt certifikat i CNC-fräs och som kan programmera i MasterCam, har du dessutom erfarenhet av flera CAM program är detta meriterande. Maskinparken består är CNC-fräsar i både 3- och 5-axligt utförande av märket HAAS. Utöver CNC har företaget även laser, automatkap, kantpressning och bockning.

Om du är en skicklig CNC-operatör som trivs med att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet, så kan du vara den vi söker. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till våra kunders framgång!

Din profil
Du har gedigen erfarenhet av CNC-programmering och har tidigare arbetat med fräsmaskiner.
Har grönt certifikat i fräs.
Kunskap i MasterCam
Ritningsläsning
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Truckkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Melisa Mesinovic

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb