Administrativ utvecklare

Administratör

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

14/05/2023

Om tjänsten
Vi söker nu en Administratör till en av våra kunder utanför Östhammar. Du bör bo i närområdet då tjänsten är tänkt att gå över i anställning efter inhyrningsperioden.

Som projekt- och logistikadministratör har du en viktig roll i företagets kundprojekt med att stötta projektledare genom att koordinera kontakter med kunder och andra externa aktörer.
I denna tjänst har du därför en mycket viktig roll i och med operativ problemlösning, bakomliggande planering och löpande administration. Du kommer ha ett stort kontaktnät inom och utanför organisationen där du dagligen samarbetar och kommunicerar med kunder, projektledare, lager- och godsfunktionen och våra inköpare.

Som person motiveras du av ett helhetsansvar och som trivs i en samordnande roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett spännande bolag. Socialkompens är något vi värdesätter i denna tjänst då det är viktigt för att kunna utveckla och behålla goda affärsrelationer. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarskänsla.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
– Goda kunskaper i Svenska och Engelska
– Erfarenhet av Office-paketet
– Erfarenhet av affärssystemet Monitor är meriterande
– Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Camilla Eriksson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb