fbpx

Att arbeta hos Ikett

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala och resejobb både i Sverige och i Norge.

Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.

Som en del av Ikett får du möjlighet att ta del av det nätverk som vi byggt upp under många år.

Som resande konsult får du känna på fördelarna med att vara borta på vardagarna med traktamente och den goda gemenskap som våra konsulter får tillsammans. Passar inte resjobben så har vi även ett stort utbud av lokala jobb. Kolla gärna in under våra lediga jobb för att hitta jobb på just din hemort. Oavsett vad som passar dig så har vi mycket lediga jobb både i Sverige och i Norge och ser fram emot att välkomna fler konsulter i vårt team.

Hur går det till?

1

Registrera dig

För att göra dig synlig för oss, börjar du med att registrera dig på vår hemsida. Försök fylla i så noggrant som möjligt. Gå även in under Lediga jobb och sök de tjänster som du tycker passar just dig.
2

Intervju

Om vi finner din profil passande för de uppdrag vi har aktuella så ringer vi upp dig och genomför en telefonintervju. En vanlig intervju brukar efter detta genomföras och vi tar även referenser.
3

Kontrakt

Vi presenterar dig för kunden som en passande kandidat för deras tjänst. Om kunden håller med, så genomförs antingen en intervju hos kunden eller så bestämmer vi ett startdatum. Du får då kontrakt, kläder och övrig information.
4

Nya uppdrag

Om detta var en inhyrning som sedan tar slut, matchar vi dig mot nya uppdrag. Vid varje uppdragsslut diskuterar vi dina önskemål om nästa arbetsplats, marknadsläget och om du vill ut och resa eller jobba lokalt.