Verkstadsarbetare till RLM Mekaniska

Ansök snarast Annonsnummer: 8479

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publicerad

15 apr 2019

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med svetsning, skärande bearbetning samt även montering. Det krävs att du har goda kunskaper i Mig och Tig-svetsning. Vi arbetar med stål, rostfritt och aluminium. Du måste besitta goda kunskaper i maskinbearbetning med konventionella fräsar och svarvar. Du måste även ha erfarenhet av monteringsarbete av mekaniska utrustningar såsom verktyg, maskiner, fixturer etc.
Kunskap inom andra områden såsom rund och planslipning, nc-programmering etc. är meriterande. Arbetet är mycket varierande och återkommande jobb är sällsynta. Arbetet är förlagt till dagtid.

Om företaget

RLM Mekaniska AB är ett företag i verkstadsbranschen med hög kompetens och modern maskinpark.
Vi är specialiserade på tillverkning av kundanpassad produktionsutrustning för industri i olika branscher. Vi är för närvarande ca 16 anställda och vi behöver utöka personalstyrkan med ytterligare 1 till 2 medarbetare. Vi har vår verkstad i Västra Tunhem ca 10 km öster om Trollhättan. Besök oss gärna på www.rlm.se
RLM Mekaniska AB är i dag ett både erkänt och kvalitetssäkrat företag i verkstadsbranschen. Vi är stolta över vårt goda rykte och arbetar alltid målinriktat och med kvalité i fokus. Bland våra kunder finns allt från stora internationella till små lokala företag och alla kunder är viktiga för oss. Vår breda kundbas gör oss till en stark, stabil och långsiktig samarbetspartner.

Din profil

Det krävs att du är initiativrik och har ett sinne och känsla för vad som behöver göras. Erfarenhet av liknande arbete är ett absolut krav. Goda kunskaper i ritningssläsning och mätteknik. Vana av att arbeta med enstyckstillverkning och korta serier. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Detta är en hyrrekrytering, vilket innebär att du inledningsvis kommer att vara anställd av Ikett. För rätt person finns mycket goda möjligheter att efter en tid att övergå till en anställning hos kunden. Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är Ikett Personalpartner. Har du frågor, så tveka inte att kontakta Stefan Kjellén på tel 0733-464687 eller stefan.kjellen@ikett.com. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Välkommen med din ansökan idag!

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Stefan Kjellén
stefan.kjellen@ikett.com

Ansök

Bläddra