Industrielektriker

Ansök snarast Annonsnummer: 10279

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Västerås

Publicerad

20 maj 2020

Om tjänsten

Vi söker just nu en industrielektriker till en av våra kunder i Västerås.

Som industrielektriker kommer du att arbeta på underhållsavdelningen med varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara mekaniskt underhåll, felsökning och reparationer på företagets packeteringsmaskiner. Du kommer ansvara över att dina egna och gemensamma verktyg och maskiner hålls i gott skick på avdelningen. Du kommer även ansvara för att upprätthålla ordning och reda gällande underhållsavdelningens områden.

Start: Omgående

Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget.

Din profil

Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetslivserfarenhet som underhållstekniker, mekaniker eller industrielektriker.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Maria Gonzalez
maria.gonzalez@ikett.com

Ansök

Bläddra