Underhållsmekaniker

Ansök snarast Annonsnummer: 9855

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Helsingborg

Publicerad

18 maj 2020

Om tjänsten

Vi söker 2 underhållsmekaniker till en av våra kunder i Nordvästra Skåne med placering i Helsingborg.
Mekanikerna ansvarar för maskiner/anläggning hålls i ett säkert skick. I dina arbetsuppgifter ingår felsökning, underhållsarbete av maskinerna i produktionen. Även Förebyggande underhåll är en viktig del i arbetet
Arbetet är heltid, 2 skift. Dvs eftermiddagsskift och natt skift. Alternativt att man är överens att en jobbar ständig natt och en jobbar ständig eftermiddag. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil

Krav:
Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller likvärdigt. Mekaniskt kunnande och gilla att skruva och hitta lösningar. Gärna med erfarenhet av felsökning. Har du även andra kunskaper inom verkstad såsom svetsning är det en merit. Kunskap inom förebyggandeunderhåll är en fördel.
B körkort är ett krav om du inte bor på orten med tanke på att det är 2 skift.
Du ska ha vilja och förmåga att ta till dig kompetenshöjande insatser. Du ska brinna för att jobba med mekaniskt arbete och ha ett driv att hitta lösningar.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Evelina Nordgren
evelina.nordgren@ikett.com

Ansök

Bläddra