Svarvare

Ansök snarast Annonsnummer: 8883

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Karlstad

Publicerad

09 jul 2019

Om tjänsten


Vi söker för kunds räkning en erfaren CNC-operatör till Karlstad för bearbetning i Karusellsvarv.
Du kommer självständigt arbeta i en karusellsvarv där du programmerar i FAGOR utefter ritning. Erfarna programmerare finns på plats för att ge stöd i början. Detaljerna är stora med höga toleranser och görs i enstycksproduktion och det är därför viktigt att du är van att göra många ställ och programmera från grunden. Viss traverskörning förekommer.

Arbetstider: 2-skift

För rätt person kan tjänsten efter sex månader övergå i anställning hos kund, vi ser därför att du som söker bor i närområdet.

Din profil


Vi söker dig med verkstadsvana, kunskap i programmering efter ritning. Du bör ha erfarenhet av svarvning utav enstycksproduktion och arbetat med stora och tunga komponenter sedan tidigare. Önskvärt är om du har traverskort eller traversvana.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB


Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson
anna.fransson@ikett.com

Ansök

Bläddra