Svarvare

Ansök snarast Annonsnummer: 8047

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Karlskoga

Publicerad

14 mar 2019

Om tjänsten

Vi söker nu en svarvare till en av våra kunder i Karlskoga.

Du kommer att arbeta i en Traub längdsvarv där det körs långa serier av varierande artiklar och material. Produkterna är små med snäva toleranser och du mäter och kontrollerar dina egna detaljer.

Tjänsten är en inhyrning med syfte att övergå i anställning hos kund.
Arbetstiderna är dagtid eller 2-skift.

Din profil

Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av svarvning, gärna inom längdsvarvning. Kunskaper i ritningsläsning, kontrollmätning, ställ, riggning och verktygskompensering i maskin är ett krav. Programmeringkunskaper, särskilt inom ISO, är meriterande men inget krav. Travers och truckkort är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson
anna.fransson@ikett.com

Ansök

Bläddra