Slipare

Ansök snarast Annonsnummer: 8773

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Finspång

Publicerad

11 jun 2019

Om tjänsten


Vi söker nu en slipare för heltidsuppdrag till en av våra kunder i Finspång. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av slipning, gnistring och håltagning av metall i välkänt styrsystem.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Skiftarbete

Din profil


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av maskin och verkstadsvana, gärna från slip/svarv och kunskaper i ritningsläsning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB


Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson
anna.fransson@ikett.com

Ansök

Bläddra