Servicerådgivare

Ansök snarast Annonsnummer: 9573

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Jönköping

Publicerad

02 dec 2019

Om tjänsten

Vi söker nu en servicerådgivare till en av våra kunder i Jönköping. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten kan leda till anställning hos kunden efter inhyrningen om allt fungerar.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Arbetsuppgifter: Den främsta arbetsuppgiften du som servicerådgivare kommer ha är att ge råd och att alltid ge kunderna ett gott bemötande. Du kommer ha dagliga dialoger med kunder om arbeten som har utförts och ska utföras, samtidigt som du kommer säkerställa noggrannhet, struktur, planering och uppföljning med kunden. Du kommer planera och fördela arbeten i verkstaden, samt sälja reservdelar och tillbehör.

Din profil

Krav/meriterande: Du behöver kunna hantera press och kritik, samt hålla ordning och reda. Det är viktigt med positivitet, lojalitet och att vara stolt i sin arbetsroll. Du bör visa omtanke, precis som du också behöver vara lyhörd och nyfiken. Att vara initiativtagande och utåtriktad är en fördel i arbetet.

Har du erfarenhet av att ha arbetat som säljare är det meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor
tuva.thor@ikett.com

Ansök

Bläddra