Maskinoperatörer

Ansök snarast Annonsnummer: 9477

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Finspång

Publicerad

07 nov 2019

Om tjänsten

Vi söker flera operatörer till vår kund i Finspång. Vi söker operatörer till två olika avdelningar för bearbetning och till kvaliétskontroll.
Du kommer att arbeta med bearbetning/kvalitétskontroll i styrda maskiner i tillverkningen utav kompressorer och turbinskivor. På avdelningen arbetar idag totalt 14 stycken medarbetare, du kommer tillhöra ett team utav andra CNC-operatörer och Kvalitétstekniker. I tjänsten erbjuds möjligheter till utveckling i din roll som operatör och du kommer vara delaktig i avdelningens förbättringsarbete och teamets utveckling.

Start: Omgående
Arbetstider: Skift

Tjäsnten kan leda till anställlning hos kund.

Din profil

Krav:
Industriteknisk utbildning med inriktning CNC eller liknande.
Ritningsläsning
B-körkort

Vi söker dig är tekniskt intresserad och har en hög arbetsmoral samt viljan att göra ett bra resultat och är proaktiv och ser positivt till att vara delaktig i förbättringsprojekt och utvecklingsarbete.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB


Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson
anna.fransson@ikett.com

Ansök

Bläddra