Lagerarbetare

Ansök snarast Annonsnummer: 8833

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Norrköping

Publicerad

01 jul 2019

Om tjänsten


Vi söker en erfaren lagerarbetare för uppdrag på terminal hos en av våra kunder i Norrköping. Dina huvudsakliiga arbetsuppgifter kommer innebära lastning och lossning av gods, truckkörning av motviktstruck, packning, enklare montage samt tillhörande transportadministration.

Starttid: Omgånde under vecka 31 eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Måndag- fredag 07:30-16:30, möjlighet till viss flex finns.

För det här uppdraget finns möjligheten att tjänsten övergår till kund då det är ett långsiktigt behov.


Din profil


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete, gärna från terminal/logistik. Du behöver ha erfarenhet av körning utav motviktstruck och ha giltigt truckkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB


Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson
anna.fransson@ikett.com

Ansök

Bläddra