Kundansvarig säljare till Karlskrona

Ansök snarast Annonsnummer: 10496

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Karlskrona

Publicerad

27 jul 2020

Om tjänsten

Vi behöver nu stärka upp vår organisation med en kundansvarig säljare av bemanningslösningar till vårt Karlskronakontor.

Tjänsten innebär uppsökande verksamhet och dagliga kontakter med nya och befintliga kunder för att sälja och leverera företagets bemannings- och rekryteringslösningar.
Dina framtida kunder är personalchefer, produktionschefer, VD:ar och arbetsledare inom industri och byggsektorn.
Du kommer att ta hand om hela processen vilket börjar med en telefonbearbetning, kundbesök, behovsanalys, avtalsskrivning och matchning av kandidater.

Din profil

Vi förutsätter att du har erfarenhet av sälj och/eller rekrytering samt att du vill arbeta med människor. Det är meriterande om du har erfarenhet av frågor som rör industri/bygg och/eller personalfrågor. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och trivs i en dynamisk miljö.

Vi kan lova dig ett intressant och omväxlande arbete i högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik.
Det viktigaste är att du är orädd och framåt samt hungrig på nya utmaningar.

Skicka in din ansökan snarast om du vill bli en del av vårt trevliga gäng här på Ikett.

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Våra konsulter har möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att konsulten och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Nicklas Ekström

Ansök

Bläddra