Junior produktionsledare

Ansök snarast Annonsnummer: 9121

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Nyköping

Publicerad

10 sep 2019

Om tjänsten


Vi söker nu en Junior produktionsledare till en av våra kunder i Nyköping. I denna roll kommer du inledningsvis arbeta operativt ute i verkstaden på deltid och övrig tid arbeta med produktionsplanering, material, personal och maskinansvar. I verkstadsarbetet ingår det packning av gods, köra bandsåg och uföra övervakande av maskiner samt underhåll och arbeta för att produktionen fungerar optimalt. På längre sikt kommer rollen att övergå till en mer administrativt roll på heltid.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid 7-16

Tjänsten kan komma att övergå till anställning hos kund efter inhyrningperioden.

Din profil


Vi söker dig som har en bakgrund från tillverkningsindustrin eller verkstad. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare utav att ha arbetat administrativt samt haft personalansvar som tex teamledare/arbetsledare i en produktion.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson
anna.fransson@ikett.com

Ansök

Bläddra