Industrielektriker

Ansök snarast Annonsnummer: 8411

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Askersund

Publicerad

03 apr 2019

Om tjänsten


Vi söker nu en Industrielektriker till en av våra kunder som ligger i närheten av Aspa Bruk. Du kommer att arbeta med installation och montering av ny utrustning samt utföra kontroller, underhålla och reparera el- och automatiksutrustningar. Du kommer arbeta med både hög- och lågspänning.

Arbetstiderna är dagtid men viss beredskap kan förekomma.

Din profil


Vi söker dig som är Auktoriserad som lägst inom AL eller högre.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB


Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson
anna.fransson@ikett.com

Ansök

Bläddra