Fordonsmontör

Ansök snarast Annonsnummer: 9886

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Gävle

Publicerad

12 feb 2020

Om tjänsten

Vi söker nu en fordonsmontör till en av våra kunder i Hedesunda, i Gävle kommun. Som fordonsmontör kommer du arbeta med mekaniskt montage, hydraulik, svetsning och maskinbearbetning på större fordon.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Möjlighet finns till direktanställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och har viss kunskap inom svetsning. Det är viktigt att du är intresserad av fordon och villig att lära dig, du kommer få utbildning på plats.

Krav:
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Meriterande:
Kunskaper inom svetsning
C-körkort


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Maria Gonzalez
maria.gonzalez@ikett.com

Ansök

Bläddra