Filare

Ansök snarast Annonsnummer: 8472

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Finspång

Publicerad

12 apr 2019

Om tjänsten


Vi söker nu en filare till en av våra kunder i Finspång. Tjänsten som filare innebär att du kommer arbeta med gradning av kompressorer och turbinskivor samt övriga rotordetaljer med efterföljande kontroll. Du kommer ingå i en grupp om 3-4 medarbetare och ha ett nära samarbete med övriga avdelningar i produktionen.

Start: Omgående
Arbetstider: 2-skift

Din profil


Vi söker dig med tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin och/eller likande befattning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha kunskap av ritningsläsning och cerifikat i Heta arbeten.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson
anna.fransson@ikett.com

Ansök

Bläddra