Fiberlaseroperatör/Kantbockare

Ansök snarast Annonsnummer: 11222

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Laholm

Publicerad

21 jan 2021

Om tjänsten

Vi söker nu efter en erfaren maskinoperatör till en av våra kunder utanför Laholm.
Du kommer att arbeta i en Fiberlasermaskin och med en kantbokningsmaskin för tillverkning av detaljer, materialen som arbetas med är rostfritt och i aluminium samt i stål,

Tjänsten kan leda till anställning hos uppdragsgivare.

Arbetstid: dagtid, med kortare fredag
Start: omgående efter överenskommelse.

Din profil

Din yrkesprofil vill vi att du har en dokumenterad erfarenhet i någon av maskinerna, meriterande om du har erfarenhet av andra produktmaskiner, fördel att du ha en känsla och förståelse för kvalitet och finish på slutprodukt, vana av att jobba efter utsatta mål och deadline. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Daniel Lindblom
daniel.lindblom@ikett.com

Ansök

Bläddra