Fastighetsskötare

Ansök snarast Annonsnummer: 8917

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Gnosjö

Publicerad

30 jul 2019

Om tjänsten

Vi söker nu en fastighetsskötare till en av våra kunder i Gnosjö. Vi vill att du som söker bor i närregionen, så tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kunden efter inhyrningsperioden.

Starttid: Omgående.
Arbetstider: Dagtid eller 2-skift.
Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med inre och yttre fastighetsskötsel och blir en del av en grupp som tillsammans sköter den dagliga förvaltningen. Arbetet innebär också löpande underhåll och reparation av maskiner och utrustning. Du kommer både arbeta självständigt samt i grupp. Tjänsten innebär ett stort ansvar med frihet i att styra och planera din arbetsdag.

Din profil

Krav: Erfarenhet av antingen fastighetsskötsel eller underhåll, med vilja att lära sig.
Det krävs att du är flexibel och har förmåga att prioritera din arbetsdag och dina arbetsuppgifter.
Tekniskt intresserad, att du gillar att meka och skruva.
Problemlösare.
B-körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor
tuva.thor@ikett.com

Ansök

Bläddra