CNC-svarvare

Ansök snarast Annonsnummer: 10697

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Ulricehamn

Publicerad

14 sep 2020

Om tjänsten

Vi söker nu en CNC-Operatör till en av våra kunder i Ulricehamn. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten kan leda till anställning hos kunden efter inhyrningsperioden.

Start: Omgående
Arbetstider: Ständig eftermiddag mån-tors
Arbetsuppgifter: Arbetet innebär CNC-bearbetning i svarvar. Du kommer att tillverka detaljer i serieproduktion. Materialen är varierende i aluminium, stål, rostfritt och plast.

Din profil

Krav: Vi uppmanar dig som är nyutbildad CNC-operatör med vilja att utvecklas att söka tjänsten. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör och med svarvning så är detta en fördel.
Ritningsläsning.
Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor
tuva.thor@ikett.com

Ansök

Bläddra