CNC-operatör

Ansök snarast Annonsnummer: 8328

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Säffle

Publicerad

22 mar 2019

Om tjänsten

Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Säffle

Arbetet innebär fräsning, borrning och gängning i 3-axliga CNC-styrda fräsar, som har bordstorlekar upp till 3 048 x 1 016, z-axel 762 millimeter. Vanligt förekommande material är Inconel, SMO, titan, POM och brons.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil

Vi söker dig som har goda kunskaper och tidigare erfarenhet av programmering, då detta är ett krav för utföra arbetsuppgifterna i denna tjänst.

Krav:
Goda kunskaper i programmering

Meriterande:
Kunskaper i GIBBS CAD/CAM-system

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson
anna.fransson@ikett.com

Ansök

Bläddra