CNC-operatör

Ansök snarast Annonsnummer: 8969

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Västerås

Publicerad

13 aug 2019

Om tjänsten

Vi söker till en av våra kunder i Västerås en erfaren CNC operatör till att arbeta med skärande bearbetning i härdat material.

I arbetet ingår att ladda/lossa, mäta in m.m. Arbetet genomförs med färdiga program, du ska dock vara van att arbeta i Siemens eller Fanuc.

Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp där ålder och bakgrund är blandad, varvid god social kompetens är ett måste. Inom gruppen roterar man mellan sina arbetsstationer samt stöttar sina kollegor. Andra arbetsuppgifter är bl a härdning, sågning och efterbearbetning.

Arbetet är förlagt till 2-skift.

För rätt person kan tjänsten leda till fast anställning.

Din profil

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Isabelle Bergman
isabelle.bergman@ikett.com

Ansök

Bläddra