CNC-operatör

Ansök snarast Annonsnummer: 9049

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Hässleholm

Publicerad

30 sep 2019

Om tjänsten

Just nu söker vi en CNC-operatör till vår kund strax utanför Hässleholm.

Som CNC-operatör ska du kunna sköta en CNC styrd svarv, programmera, justera, rigga, testa samt kontrollera detaljer i olika material. Maskinerna arbetar i serier från 1 styck till 1000 styck. När tid finns förekommer även en del verkstadsarbete så som kapning, slipning och borrning.

Arbetet är förlagt på dagtid, måndag - fredag där man slutar tidigare på fredagar. Starttiden sker enligt överenskommelse. Tjänsten kan eventuellt leda till en fast anställning på företaget.

Din profil

Krav:
- Utbildning eller erfarenhet som CNC-operatör
- Erfarenhet av svarvning

Erfarenhet av ISO-programmering är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Louise Wik
louise.wik@ikett.com

Ansök

Bläddra