CNC-operatör

Ansök snarast Annonsnummer: 10783

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Landskrona

Publicerad

20 nov 2020

Om tjänsten

Vi söker just nu CNC-operatör till en av våra kunder i Landskrona.

Som CNC-operatör kommer du att arbeta med bearbetning av detaljer för internt bruk. Serierna är både av kortare och längre slag. I arbetsuppgifterna ingår det att rigga, köra, mäta och kompensera verktyg för en Fanuc-styrd svarv.
Arbetstiderna är två-skift.

Din profil

Vi ser gärna att du är utbildad till CNC-operatör och har erfarenhet av svarvning i närtid samt har erfarenhet av ritningsläsning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Evelina Nordgren
evelina.nordgren@ikett.com

Ansök

Bläddra