CNC-Operatör

Ansök snarast Annonsnummer: 8815

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Vetlanda

Publicerad

25 jun 2019

Om tjänsten

Vi söker nu en CNC-Operatör till en av våra kunder söder som Vetlanda. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kunden efter inhyrningsperioden.

Starttid: Omgående.
Arbetstider: Dagtid eller 2-skift.
Arbetsuppgifter: CNC-bearbetning i svarv och i fräs. Du kommer rigga, ställa och köra maskiner. Det ingår även kontrollmätning och kvalitetskontroller.

Din profil

Krav/meriterande: Det krävs att man är noggrann men samtidigt kan arbeta efter tempo.
Utbildning och-/eller erfarenhet inom CNC.
Ritningsläsning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor
tuva.thor@ikett.com

Ansök

Bläddra