fbpx

Vi söker montörer

Ansök snarast Annonsnummer: 14741

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Falköping

Publicerad

04 aug 2022

Om tjänsten

Som montör kommer du arbeta självständigt med montering av el på fordon. Arbetet kräver att du har läst någon form av utbildning inom el samt är praktiskt lagd då arbetet innebär logiskt tänkande och problemlösning. Monteringen sker efter ritning och därför bör du vara van vid ritningsläsning samt elschema. Det ställs höga krav som montör och vi vill därför att du som söker har erfarenhet och rutin av likvärdigt arbete. Du som söker tjänsten har bakgrund inom el och/eller en utbildning inom det samt tidigare erfarenhet av elmontering.
Vid rätt person kommer tjänsten att övergå i anställning hos kund, du bör därför bo i närområdet. Arbetstiden är dagtid, heltid.

Din profil

Du har erfarenhet och är kompetent inom följande områden:

- Du måste ha goda kunskaper inom el (elinstallation)
- El/industriell/fordonsmekanisk utbildning
- Duktig på ritningsläsning
- Van montör
- Praktiskt lagd och van vid problemlösning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Carin Alchahin
carin.alchahin@ikett.com

Ansök

Bläddra