Svetsoperatörer

Ansök snarast Annonsnummer: 11641

Anställningsomfattning

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Laxå

Publicerad

07 apr 2021

Om tjänsten

Vi söker flera Svetsoperatörer till en av våra kunder i Laxå.
Du kommer erbjudas att arbeta inom lastbilshyttsproduktion som till stora delar är en robotiserad tillverkningsprocess. Att säkerställa att arbetet utförs på ett effektivt sätt enligt säkerhets- och kvalitetsstandarder, med hög produktivitet och precis i tid.
I arbetet som operatör inom lastbilshyttsproduktionen ingår det att aktivt delta och medverka till att den dagliga verksamheten mot uppsatta mål och planer uppnås. Till denna tjänst ingår det att ladda och lossa våra robotseller med plåtartiklar.

Start: Maj
Arbetstider: Dagtid

Tjänsten kan leda till anställning hos kund.

Din profil

Krav:
Gymnasieutbildning inom Industriteknik eller motsvarande.
Tidigare arbetslivserfarenhet av tidigare arbete vid maskin som operatör.
Vi ser gärna att du har kännedom/kunskaper inom svetsning.
Du bör vara driven, intresserad och kvalitetsinriktad samt visa initiativkraft och flexibilitet samt förmåga att arbeta med kontinuerliga förbättringar för att passa in hos kundföretaget.
Du bör ha lätt för att ta emot och förstå instruktioner, samt vilja vara en god lagspelare.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson
anna.fransson@ikett.com

Ansök

Bläddra