fbpx

Svetsare

Ansök snarast Annonsnummer: 16176

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publicerad

27 jan 2023

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren svetsare till en av våra kunder i Härryda!

Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med ombyggnation av trailers, MAG-Svetsning, svetsning i svart plåt/höghållfasta i dimensioner mellan 5–40 mm dvs grov stålkonstruktion. Licenskrav är inget krav för denna tjänst men är meriterande. I arbetsuppgifterna ingår även ritningsläsning samt plåtbearbetning.

Tjänsten kan övergå till uppdragsgivaren.

Arbetstid: Dagtid
Start: Omgående

Om företaget

https://www.vmtrailer.se/

VM Trailer AB tillverkar och levererar tillsammans med Härryda Släp AB totalt ca 200 st transportfordon per år.

VM Trailer grundades 1989 och har sedan starten ständigt utvecklat organisationen och produkterna som är trailers, släp, kärror, dragbilspåbyggnader samt div special påbyggnationer.

1997 förvärvades Härryda Släp i Härryda för att ytterligare komplettera produktutbudet med lättare kärror, släp, trailers mm. för transporter av generellt gods. 1999 flyttades VM Trailers produktion från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.

Din profil

Krav för tjänsten:

God erfarenhet av svetsning, främst av svetsmetoden MAG.
Kunskaper om ritningsläsning.
Kunskaper om plåtbearbetning.
Körkort B.

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Carin Alchahin
carin.alchahin@ikett.com

Ansök

Bläddra