fbpx

Servicetekniker

Ansök snarast Annonsnummer: 16166

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publicerad

25 jan 2023

Om tjänsten

Vi söker en Servicetekniker till en kund i Göteborg.

Har du tidigare erfarenhet av driftsättning av värme och avgasrensningssystem är du kanske den vi söker. Arbetet innebär inspektion av installerade komponenter samt el / rörsystem, intrimning och justering av brännare och styr- reglersystem. Det kommer även ingår PLC och mjukvara som ska justeras vid behov. Utöver detta ska du även kunna utföra service på tidigare anläggningar och stötta upp i produktionen vid behov. Arbetet kräver även jobb utomlands.

Din profil

Önskemål/Krav

* Prata flytande Svenska och Engelska
* B- lörkort
* kunna resa utan restiktioner

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elin Voss
elin.voss@ikett.com

Ansök

Bläddra