fbpx

Operatör

Ansök snarast Annonsnummer: 14570

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Värnamo

Publicerad

04 aug 2022

Om tjänsten

Vi söker just nu en operatör till en av våra kunder utanför Värnamo. Vi vill att du som söker bor i närområdet, då tjänsten är tänkt att gå över till kundföretag efter inhyrningsperioden.
Arbetsuppgifterna innebär att sköta om maskiner som drar tråd till rullar. Det innefattar även att man ska fylla på material och arbete i data sker dagligen.

Önskad starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil

Önskemål/Krav:
- Svenska i tal och skrift
- Industrivana
- Truckkort
- Datavana är meriterande


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Amanda Nyqvist

Ansök

Bläddra