Maskinoperatör

Ansök snarast Annonsnummer: 11786

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Halmstad

Publicerad

04 maj 2021

Om tjänsten

Vi söker nu en efter en erfaren maskinoperatör till en av våra kunder i Halmstad.
Arbetet innebär verkstadsarbete med körning av stans, klipp, och eventuellt laserskärning, krav är att du kan rita upp plåtdetaljer och bearbeta ut den, så du bör ha auto cad i botten. Måste vara självgående då de är så få på firman. Man ska själv kunna kör ut till kunder (ibland kommer kunderna inom istället) och titta på jobb, ta emot och leverera. De jobbar mot industri och fasta kunder, så man behöver ej räkna på jobben.

Tjänsten kan övergå till uppdragsgivaren.

Arbetstid: Dagtid.
Start: Omgående efter överenskommelse.

Din profil

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Daniel Lindblom
daniel.lindblom@ikett.com

Ansök

Bläddra