fbpx

Maskinoperatör

Ansök snarast Annonsnummer: 16031

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Laxå

Publicerad

09 jan 2023

Om tjänsten

Vi söker just nu en laser och stansoperatör till vår kund i Laxå.
Du som söker ska trivas med att arbeta inom industrin. Du behöver ha viss erfarenhet av arbete inom laserskärning och stansning, du ska ha goda kunskaper inom ritningsläsning och du ska kunna ställa maskiner.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid eller 2-skift

Din profil

Krav/önskemål:
- Vi ser gärna att du har en verkstadsteknisk utbildning.
- Ritningsläsning.
- God maskinkännedom.
- Truckkort är meriterande.
- Körkort B.

Du är en positiv och ansvarstagande person som inte rädd för att ta tag i saker och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du är kommunikativ och strävar efter att hela tiden utvecklas och förbättras. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Vilhelmsson
emilia.vilhelmsson@ikett.com

Ansök

Bläddra