fbpx

Lageradministratör

Ansök snarast Annonsnummer: 14694

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Hylte

Publicerad

04 jul 2022

Om tjänsten

Vi söker nu efter en lageradministratör till en av våra kunder utanför Hyltebruk. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.

Start: Omgående eller enl. överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid.
Arbetsuppgifter: Du kommer ha en viktig roll för företagets lager. Arbetet innebär lageradministration med vissa fysiska inslag i lagret så som truckkörning. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av orderhantering och utskrift av ordrar, uppmärkning av pallar, bokning av transporter och avisering.

För att lyckas i din roll krävs ett nära samarbete med dina kollegor på lagret och närmsta chef.
Tjänsten ställer krav på att du som person ska vara ordningsam, strukturerad, stresstålig och lyhörd. Har du mindre erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare så sker upplärning på plats, vilket innebär att du som söker ska vara intresserad och lättlärd.

Din profil

Krav: Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av lagerhantering och truckkörning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor
tuva.thor@ikett.com

Ansök

Bläddra