Konstruktör sökes!

Ansök snarast Annonsnummer: 13008

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Hörby

Publicerad

14 jan 2022

Om tjänsten

Vi söker nu efter en konstruktör till vår kund i Hörby!

Trivs du i en administrativroll där du ges möjlighet till att arbeta med effektivisering och automationslösningar är det dig vi söker!

Du kommer att arbeta i en mindre men varierande organisation, där du erbjuds möjlighet att få arbeta med både kvalitet och utveckling. Tillsammans med både interna och externrevisioner. Du kommer att vara involverad och drivande i arbetet av nya produkter.

Som person är du praktisk, händig och initiativtagande, du har en förmåga att lösa eventuella hinder längst med vägen samtidigt som du har erfarenhet av dokumentation.

Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Om företaget

Företaget är ett anrikt företag i modern tappning i 3:e generationens ägande. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför användarvänliga, högkvalitativa produkter inom transport, lek och trädgård för professionellt och privat bruk. Deras arbetssätt skall kännetecknas av enkelhet, hög servicegrad och ansvarstagande.
Vissa moment i produktionen är helautomatiska och robotstyrda för att komplettera hantverket och all teknikutveckling för kommande produkter sker i 3D-miljö. Med stor kunskap, känsla för detaljer och extrem noggrannhet samt smarta produktionsmetoder, skapar deras duktiga medarbetare unika produkter med mycket hög hantverkskänsla och kvalitet.

Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du:

- som söker har kanske en bakgrund inom det mekaniska.
- har ett gediget intresse för att driva tekniska frågor.
- har erfarenhet, intresse av produktutveckling.
- har erfarenhet av dokumentation

I övrigt ser vi att du som person är ansvarstagande och ordningsam. Har du tidigare arbetat i 3D miljö, Solid Works ser vi detta som en stor fördel.


Det engelska språket är återkommande i dina arbetsuppgifter, du som söker har goda kunskaper i både tal och skrift.
Meriterande om du har tyska språkkunskaper.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du trivs i en mindre organisation där alla arbetar tillsammans.

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Patricia Wendel
patricia.wendel@ikett.com

Ansök

Bläddra