Kantpressare

Ansök snarast Annonsnummer: 11790

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Gnosjö

Publicerad

04 maj 2021

Om tjänsten

Vi söker nu efter en kantpressare till en av våra spännande kunder i Gnosjö. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kund efter inhyningsperioden.

Start: Omgående.
Arbetstider: Förmiddagsskift.
Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med plåtbearbetning i företagets kantpress. Upplärning sker på plats och det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Krav: Erfarenhet inom industrin, gärna inom maskinbearbetning.
Det viktigaste är att man har vilja att lära sig och utvecklas.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor
tuva.thor@ikett.com

Ansök

Bläddra