Industriarbetare

Ansök snarast Annonsnummer: 11793

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Tidaholm

Publicerad

04 maj 2021

Om tjänsten

Vi söker just nu en industriarbetare till en av våra kunder i Tidaholm för omgående start.
Du kommer att arbeta med beredning av detaljer för lackering (tvätt/maskering), packning, hantering, blästring osv. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 07.00-16.00. Du måste kunna förstå svenska i både tal och skrift. Då det förekommer vissa tunga lyft så behöver du ha en god fysik.Uppdraget är en inhyrning via Ikett under 2månader, men det kan bli förlängt.

Din profil

För tjänsten krävs:
Har någon form av industrivana
God svenska i tal och skrift
God fysik
Truckkort är meriterande

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Stefan Kjellén
stefan.kjellen@ikett.com

Ansök

Bläddra