CNC-operatörer

Ansök snarast Annonsnummer: 12527

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Växjö

Publicerad

14 sep 2021

Om tjänsten

Växjöfabriken Produktions AB är ett företag som är specialiserade på förädling av gjutgods-, smide- och kutskomponenter till Nordisk industri inom entreprenad-, skog-, process-, maskin- & transportsektorn.

Vi söker nu två CNC-operatörer för anställning direkt hos Växjöfabriken. Vi har en stor högautomatiserad och robotiserad maskinpark. Här finns chansen att antingen arbeta med CNC fleroperationsmaskiner med styrsystemet Okuma och/eller Moriseikisvarvar med Fanuc styrsystem.

Rollen innefattar att rigga och plundra maskinen på detaljer och ställa för såväl befintliga som nya produkter. I arbetet utförs även kontrollmätningar, byten och korrigeringar av verktyg och program samt underhåll av maskinen.

Växjöfabriken sätter värde på sina kunniga och pålitliga medarbetare eftersom bearbetning av gjutgodskomponenter kräver grundligt och genomtänkt förarbete. Det erbjuds här en plats för dig som vill vara en del av vårt engagerande lag!

Om företaget

Växjöfabriken AB
Under femtio års tid har Växjöfabriken erbjudit förädling av gjutgods-, smide- och kutskomponenter till Nordisk industri inom entreprenad-, skog-, process-, maskin- & transportsektorn. Växjöfabriken har sitt säte på Norremark i Växjö med 30 anställda, produktion i tre skift, hög automationsgrad och en stadig utveckling mot 100 msek i omsättning. Utmärkande för bolaget är vår kunskap även när det tekniskt kan vara utmanande, vårt arbete som ett engagerat lag tillsammans och entreprenörskapet där vi präglas av att ”våga ta initiativ”. Bolaget har starka långsiktiga ägare genom Pomonagruppen och vi är certifierade enligt kvalitetsstandarden ISO9001, samt miljöledningssystemet ISO 14001.

Din profil

Vi tror att du som person är driven och tekniskt intresserad.
Vi ser att du har erfarenhet av bearbetning i fleroperationsmaskiner och/eller svarv.
Du bör ha goda kunskaper i ritningsläsning och grundläggande kunskaper i iso-programmering.
För arbetet krävs det att du behärskar olika mättekniker samt svenska i tal och skrift.

Det är meriterande med gymnasieutbildning inom Industriteknik samt erfarenhet av Okumas eller Fanucs styrsystem, automation och gjutgodsbearbetning.

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor
tuva.thor@ikett.com

Ansök

Bläddra