Betongarbetare

Ansök snarast Annonsnummer: 12554

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Alingsås

Publicerad

14 sep 2021

Om tjänsten

Vi söker just nu betongarbetare till en av våra kunder i Sollebrunn.
Arbetsmomenten som ska utföras under tjänsten är att som betongarbetare armera det vill säga binda järn samt gjuta fundament efter instruktioner. Du som söker bör ha utbildningsunderlag eller tidigare erfarenhet av betong, då arbetet sker utifrån ritningsläsning är det även viktigt att du känner dig säker på att utgå ifrån ritningar.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid

Din profil

Önskemål/Krav:
- Tidigare erfarenhet
- Traverskort
- B-körkort


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Maya Leanderson
maya.leanderson@ikett.com

Ansök

Bläddra