Svetsare, manuell

Vi söker svetsare till Landqvist Mekaniska Verkstad i Fåglum

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

28/02/2023

Om tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet inom svetsning och behärskar MIG-svets from 2-20mm tjocklek. Arbetet är utifrån ritningsläsning och är ett krav för tjänsten. Kan du optimera svetsinställningar är det meriterande för tjänsten. Du kommer även att vara operatör till svetsrobot.
Vi söker dig som är självgående samt har kunskaper om att kontrollera detalj mot ritning.

Arbetstider: Dagtid
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Detta är ett konsultuppdrag via Ikett Personalpartner AB under 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund därefter.

Om företaget
Landqvist Mekaniska AB är en mekanisk verkstad belägen i Fåglum, strax utanför Nossebro. Landqvist har över 70 års erfarenhet av metall förädling till industrin, Automotive och byggindustrin vilket medför att de har stor erfarenhet av skärande bearbetning. 

Din profil
-Erfarenhet av MIG-svetsning
-Kunskaper om ritningsläsning
-Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Carin Alchahin

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb