Maskinreparatör

Vi söker operatörer till kund i Finspång!

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

02/07/2024

Om tjänsten
Vill du vara en del av en spännande expansion? Vi på Ikett Personalpartner söker just nu en engagerad operatör till en av våra kunder i Finspång!

Du kommer som operatör att arbeta med tekniskt avancerade detaljer som tillverkas i moderna maskiner, både i små och stora serier, med hög variation. Det förekommer en variation av arbetsuppgifter som består bland annat av ritningsläsning, montering och slipning, där din noggrannhet och tekniska kompentens kommer att vara avgörande.

Arbetstid: Dagtid
Starttid: Omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom industriteknik och/eller erfarenhet av verkstadsindustrin och tekniska maskiner. Du trivs med att arbeta i team och för att lyckas i rollen ser vi gärna att du är noggrann, driven och ordningsam.

Det är meriterande om du har truckkort och/eller traverskort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Izabella Malmén

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb