Underhållsmekaniker

Vi söker en Underhållstekniker!

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

12/09/2023

Om tjänsten

Vi söker en erfaren underhållstekniker för att arbeta med underhåll av maskiner och utrustning hos en av våra kunder i Filipstad.
Du kommer att ansvara för att utföra planerat underhåll och reparationsarbeten på olika typer av maskiner och utrustning.
Rollen innebär att du arbetar som utförare såväl som med utveckling av förebyggande underhåll. Du kommer även att arbeta med driftsäkerhet t.ex. rotorsaksanalyser för att eliminera återkommande driftstörningar.

Önskad starttid: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstid: Dagtid

Din profil
Vi söker dig som förstår underhållsprocesser och arbetsmetoder.
Du bör ha erfarenhet av underhållsarbete inom industrin med grundkompetenser inom svets, svarv, fräs, kilspår, gängning och lagermontering.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom processindustri med inriktning livsmedel samt förmågan att tolka tekniska ritningar och manualer.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Kristina Jarjis

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb