Svetsare, manuell

Vi söker en Svetsare!

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

22/05/2023

Om tjänsten
Vi söker en erfaren svetsare till ett företag i Skyllberg som har arbetat med MIG/MAG svetsning.
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att innefatta svetsning med rörtråd/blanktråd samt punktsvetsning/bygga produkten enligt ritningar och specifikationer. Du kommer att arbeta både självständigt och i team och vara ansvarig för att leverera högsta kvalitet på svetsarbetena.

Önskad starttid: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: 2 skift.

Din profil
Vi ser gärna att du har goda erfarenheter av MIG/MAG, ritningsläsning och en god industrivana. Gärna att du är certifierad för 135 (svart).

Travers och Truckkort är meriterande men inget krav.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Kristina Jarjis

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb