Underhållsmekaniker

Underhållstekniker

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

29/01/2023

Om tjänsten
Vi söker en underhållstekniker till en av våra kunder i Simrishamn.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära demontering och underhåll av formverktyg till formsprutor. Formverktygen är stora och de största väger upp till 40 ton. I rollen kommer fokus ligga på att serva formverktygen så att produktionen kan hållas igång. Efter hand kan även reparation av formverktygen förekomma.
Det är ett fritt och omväxlande arbete där framtida utmaningar kommer kunna erbjudas i företaget. Exempelvis finns stora möjligheter att fördjupa sig inom sitt område (verktyg) och att skaffa sig eftertraktad erfarenhet. Företaget är mån om att man ska bli introducerad och känna sig välkommen. Företaget arbetar med kompetensutveckling där man tillsammans med sin chef planerar kompetensutvecklingsinsatser.

Arbetstider: 2-skift
Inledningsvis kommer du vara anställd via Ikett de första sex månaderna, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund.

Om företaget
Företaget är en europeisk branschledare och innovatör. De kombinerar provade och sanna metoder inom plastindustrin med sina egna lösningar. De är en fullservicepartner för termoplast för bilar, som erbjuder formsprutning, målning, montering och logistik.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:
– har utbildning inom verkstad, fordon, mekanik eller liknande
– har goda datorkunskaper
– har tidigare erfarenhet från arbete i verkstad där montering och mekanik har ingått
– har känsla för struktur och noggrannhet

Meriterande är om du innehar:
– truckkort
– travers
– heta arbete

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Patricia Wendel

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb