Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker till företag i Säffle.

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

15/05/2023

Om tjänsten
Vi på Ikett Personalpartner söker just nu en servicetekniker som ska utföra installation, service och underhåll av maskiner för olika produktionsanläggningar. Det kan gälla det mesta från pappersmaskiner, pelletsanläggningar, olika bearbetningsmaskiner samt svetsning.

Vi söker dig som har erfarenhet av montage och service som har goda kunskaper i ritningsläsning. Du är noggrann och flexibel, du ska ha ett stort intresse av teknik.
Har du kunskaper i svetsning är det meriterande.

Våra förväntningar på dig som söker är att du ska utöver din dokumenterade yrkeskunskap också tillföra god samarbetsförmåga och ett gott humör.

Din profil
Krav för tjänsten:
– Heta arbeten
– SSG Entré

I denna tjänst tillkommer resor, så du får inte ha några svårigheter med detta.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb