Underhållsmekaniker

Undehållsmekaniker

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

30/10/2023

Om tjänsten
Vi söker just nu en underhållsmekaniker som ska utföra förebyggande underhållsarbete, där felsökning och reparationer av maskiner är en del av din vardag.
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med maskinunderhåll, felsökning samt enklare el-kunskaper. Du behöver vara noggrann och flexibel då den ena dagen inte är den andra lik.

Krav:
• Utbildning inom mekanik
• El-kunskaper
• Hydraulik

Uppdraget är på 6månader med chans till förlängning.
Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb