Truckförare

Truckförare sökes omgående

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

13/03/2023

Om tjänsten
Nu söker vi en truckförare som vill jobba hos en av våra kunder öster om Hyltebruk.

Du kommer att jobba som truckförare hos vår kund och arbetsuppgifterna innebär truckkörning och viss lagerhantering. Truckkörning med ledstaplare och ståstaplare, utlastning, märkning av pallar samt materialförsörjning till produktion kommer ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer få upplärning på plats så du behöver inte kunna allt sedan tidigare, men förkunskaper och truckvana krävs. Du behöver också ha truckkort.

Arbetstider: Dagtid
Önskad starttid: Omgående

Din profil
Krav: Truckkort.
Meriterande om du var vana av att köra truck.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb