Svetsare, manuell

TIG-Svetsare till kund i Västerås

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

30/08/2023

Om tjänsten
Vi på Ikett personalpartner har fått in ett spännande uppdrag till en av våra kunder i Västerås.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära TIG-svetsning som utförs manuellt i löpande produktion även viss maskinell svetsning kan förekomma. Du kommer att tillverka komponenter och styrstavar inom kärnbränsleproduktion. En del av arbetet innefattar noggrant finmontage och svetslåsning av ingående komponenter, vilket ställer höga krav på strukturering och noggrannhet.
Svetsningen kommer att utföras i löpande produktion men är även projektbunden där du även kan bli en del i process- och produktutveckling.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom relevant område, eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter.
Vi ser att du har svetsutbildning och har ett par års erfarenhet av TIG-svetsning.
Du behöver också vara ordningsam, kunna följa fastställt arbetssätt samt instruktioner. Det är viktigt att du känner att du behöver klara av högre svetskrav under både genomförande och vid färdigt resultat.

Krav att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt har grundläggande datorkunskaper.
Meriterande är om du har erfarenhet av TIG-svets av rörsvetsning och rostfritt material samt erfarenhet av robotsvetsning och automatisering.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb