Tekniskt arbete

Teknisk prouktionsansvarig

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

10/05/2023

Om tjänsten
Vi söker en Teknisk produktionsansvarig till ett företag i Nyköping.

I rollen som Tekniskt produktansvarig ingår att vara huvudkontakt mot företagets befintliga kunder som har en färdig design samt stötta de kunder som önskar göra förändringar i materialval och konstruktionslösningar för att hitta den bästa och mest ekonomiska lösningen.
Fokuset ligger på vacuumformning och fräsning/bockning i termoplastskivor.

Som huvudkontakt mot kunderna när det gäller produktändringar och val av material, är det viktigt att ha stort intresse för att prova de olika produktionsmetoderna själv för att få en god förståelse för hur det går till samt uppskatta tidsåtgång och resurser. Vi tittar idag bara på modellerna i en CAD Viewer. Det krävs inga CAD kunskaper, men det är meriterande.

På sikt kan det ingå att göra enkla kalkyler på tillverkningskostnader. Det ska finnas ett intresse för tillverkning, material och företagsekonomi.

Starttid: Omgående enligt överenskommelse.
Anställningstyp: Heltid

Din profil
Vi söker dig som är lösningsorienterad och självgående konstruktör/projektledare/produktansvarig med minst 3 års erfarenhet. Du kan hantera flera produkter (projekt) parallellt.
Med rätt inställning och intresse finns stora möjligheter inom produktion och sälj.

Du kommer att vara länken mellan kunden och intern produktion och kunna informera kunden om alla steg i tillverkningsprocessen (materialinköp, verktygsframtagning, produktionsplanering). Därför lägger vi stor vikt på att vara utåtriktad och ha gott handlag med kunder och leverantörer.

Som person vill vi att du är utåtriktad, ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Kristina Jarjis

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb