Betongarbetare

Teamledare till Örs Cementgjuteri

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

22/02/2024

Om tjänsten

Ikett söker en teamledare för avdelningen efterbehandling/utlastning på Örs Cementgjuteri.

Arbetsuppgifter:
• Leda och coacha personal i produktion samt se till att den planerade produktionen genomförs.
• Den tid som inte ägnas åt administrativa uppgifter förväntas du vara operativ i produktionen.

Denna position är en kollektivtjänst, underställd produktionschefen, där du och andra teamledare har kontinuerliga avstämningar angående produktionsprocessen.

Arbetstid: Dagtid
Önskad uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse

Krav:
• Du har en tidigare erfarenhet av en arbetsledande position.
• Körkort och bil
• Traverskort/säkra lyft
• Du är en ansvarsfull och engagerad person som gillar utmaningar samt stimuleras av att utveckla teamet och dess arbetsmetoder för att nå uppsatta mål.
• Du trivs med att arbeta med människor och har hög social kompetens med god förmåga till kommunikation.

Uppdraget är en inhyrning via Ikett under 6 månader och därefter finns det goda förutsättningar för en anställning hos kund.
Örs Cementgjuteri har valt Ikett Personalpartner som rekryteringspartner och samtliga frågor hänvisas till johan.andersson@ikett.se.

Om företaget

Örs Cementgjuteri tillverkar och säljer prefabricerade betongelement, primärt väggar, balkongplattor och stödmurar. Produktionen är i stort sett helt kundanpassad och skräddarsys för varje enskilt projekt. Örs cementgjuteri har i dag omkring 40 anställda och en nettoomsättning på cirka 50 MSEK. Företaget, som startades 1927, Har ett långsiktigt fokus på utveckling och tillväxt. Läs mer om oss på www.orscementgjuteri.se.

Örs Cementgjuteri ägs sedan 2023 av CRH och drivs som ett separat dotterbolag till Ulricehamns Betong. I koncernen ingår även dotterbolaget Dala Cement. Totalt omsätter koncernen 750 MSEK och har ca 350 medarbetare. Störst är UBAB med cirka 250 medarbetare.
CRH är en börsnoterad koncern med huvudkontor i Dublin Irland. CRH är en av de största aktörerna i Europa av hållbara prefabricerade byggnadslösningar. Med CRH får vi får tillgång till en bred kunskap och finansiell styrka hos en koncern med 73 000 medarbetare i 29 länder.

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Johan Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb